divendres, 18 de desembre del 2015

Ja s'acosta el Nadal, i  des de les classes d' Atenció a les persones en situació de dependència pensem amb totes aquelles persones que no poden gaudir del Nadal de la manera que tothom ens mereixem, ja perquè estan en una institució, o viuen soles, ...  esperem que tothom ho pugui gaudir acompanyat de la gent que estima i que ningú se senti sol. 
Les persones que treballem en institucions, hem de pensar que formem part de la família dels 
residents que hi viuen i ells mateixos ens ho demostren i ens ho fan saber cada dia, sigui en fets o paraules. Per tant, siguem-ne conscients de què els col·lectius en els quals treballem necessiten el nostre suport sempre, però en aquestes dates, encara més.
Us desitgem bones festes a tots i molta salut per l'any vinent!

" Que mai et falti un somni per el qual lluitar, un projecte que realitzar, aprendre alguna cosa, un lloc on anar, i algú a qui estimar" 



BON 

NADAL!

divendres, 4 de desembre del 2015

COM TREBALLEM LA MOTRICITAT FINA?

Des del contingut del mòdul 4: Atenció i suport psicosocial, treballem com portar a terme activitats de oci i ocupació amb els usuaris amb diversitat funcional.
Hem elaborat unes petites boles de llana que un cop empapades amb cola blanca, serveixen per guarnir qualsevol espai i nosaltres les profitem i comencem a decorar la nostra escola per nadal.
Aquesta activitat feta pels usuaris, servirà per potenciar i entrenar la motricitat fina o enlentir-ne la seva pèrdua.

Us deixem unes imatges.


a